ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

AJAX

Συνδυάζουμε την επιστήμη και την τέχνη για να δημιουργήσουμε έναν πραγματικά ασφαλές κόσμο, εισάγοντας τη νέα γενιά συστημάτων ασφαλείας στο σπίτι σας.

AJAX, ο κορυφαίο ασύρματο σύστημα συναγερμού ήρθε και στην Ελλάδα, από την Electrosystems για να προστατεύσει και να αναβαθμίσει το σπίτι σας. Εγκαθίσταται μόνο μέσα σε 30 λεπτά και μπορεί να προγραμματισθεί εύκολα μέσα από μια πολύ φιλική εφαρμογή από το κινητό σας τηλέφωνο.

Οι ανιχνευτές AJAX και τα μοντέρνας αισθητικής περιφερειακά υλικά, διακοσμούν το σπίτι σας, ενώ ταυτόχρονα το καθιστούν απρόσιτο σε οποιαδήποτε εισβολή. Η κεντρική μονάδα του συστήματος εξασφαλίζει τη συνεχή επικοινωνία των υλικών AJAX. Ένα ισχυρό δίκτυο ελέγχει όλες τις συσκευές του σπιτιού σας, με κρυπτογραφημένα δεδομένα και με προστατευμένη ραδιοσυχνότητα.

ajax security solutions

Οποιαδήποτε απόπειρα διάρρηξης, διακοπή ρεύματος ή αποτυχία επικοινωνίας ενεργοποιεί αμέσως τον συναγερμό, ενώ η κίνηση του σκύλου σας ή μία αστραπή δεν τον επηρεάζει. Παράλληλα με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security, μπορείτε να λαμβάνετε τα σήματα και στο κινητό σας τηλέφωνο. Οι μπαταρίες του AJAX διαρκούν έως 7 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα ζήστε τη ζωή σας με ασφάλεια. AJAX. Όταν η ασφάλεια είναι τέχνη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με την εγγύηση Kontaratos

Παρέχουμε μεγάλο εύρος υπηρεσιών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης καθώς επίσης επίγεια και δορυφορικά συστήματα λήψης.

ΚΑΜΕΡΕΣ

Το σύστημα παρακολούθησης είναι πλέον απαραίτητο και ολοκληρώνει ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας όσον αφορά την επίβλεχω του χώρου μας.

ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Τα τελευτάια χρόνια συμμετέχουμε ανελλιπώς στο δίκτυο επίσημων διανομέων καθώς και πιστοποιημένων εγκαταστάσεων της PARADOX HELLAS.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΗΨΕΩΣ

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην εγκατάσταση επίγειων και δορυφορικών συστημάτων λήψης σε πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.