ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία Κονταράτος Ορέστης είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στον τομέα ασφάλειας (συστήματα συναγερμού) και κεραιών τηλεόρασης από το 1999. Η αρχή της ιστορίας μας όμως πάει πίσω στο 1968. Τότε που ο Ευάγγελος Κονταράτος ξεκίνησε την λειτουργία της οικογενιακής μας επιχείρησης στο κέντρο του Πειραιά με αντικείμενο τη νέα τεχνολογία της εποχής που δεν ήταν άλλη απο την τηλεόραση και αργότερα τα δορυφορικά συστήματα.

Οι πέντε δεκαετίες που πέρασαν από τότε, έφεραν πολλές τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα των ηλεκτρονικών, για τις οποίες φροντίσαμε να καταρτιστούμε άμεσα έτσι ώστε, να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Απο την αρχή της λειτουργίας της η εταιρία μας, επενδύει στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στους τομείς που εξειδικεύεται. Φροντίζουμε πάντα να προμηθευόμαστε επώνυμα υλικά έτσι ώστε σε συνδυασμό με την  τεχνογνωσία και εξειδίκευση που έχουμε να παρέχουμε πάντα στον πελάτη ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η επιμονή μας στην  υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών οδήγησε γρήγορα στην ταύτιση της εταιρίας με τη συνέπεια και την αξιοπιστία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με την εγγύηση Kontaratos

Παρέχουμε μεγάλο εύρος υπηρεσιών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε συστήματα ασφαλείας, καταγραφής καθώς επίσης και κεραίες.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

Συνδυάζουμε την επιστήμη και την τέχνη για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές κόσμο, εισάγοντας τη νέα γενιά συστημάτων ασφαλείας στο σπίτι σας.

ΚΑΜΕΡΕΣ

Το σύστημα παρακολούθησης είναι πλέον απαραίτητο και ολοκληρώνει ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας όσον αφορά την επίβλεχω του χώρου μας.

ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία κέντρα λήψης σημάτων για φύλαξη κατοικιών και επιχειρήσεων παρακολούθησης σε 24ωρη βάση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΗΨΕΩΣ

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην εγκατάσταση επίγειων και δορυφορικών συστημάτων λήψης σε πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.